Veel gestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen van de producten in onze webwinkel zijn inclusief BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf een bestelwaarde van € 49,50 wordt uw bestelling vrij van verzendkosten geleverd. Als uw bestelling minder dan € 49,50 bedraagt, betaalt u € 5,95 verzendkosten.

In welke dozen wordt de wijn verzonden?

Conderwines.nl verscheept wijnen in speciale wijnverzenddozen. Deze beschermen de wijn tijdens het vervoer. Het aantal flessen per verzenddoos varieert. De meest voorkomende verzenddozen bevatten 1,2,3,6,9 of 12 flessen.

Kan ik de wijnen in de originele wijndozen ontvangen?

Vanaf 72 flessen verzenden wij bestellingen in de originele wijndozen met DHL zakelijk of onze eigen bezorgdienst. Bezorging met DHL zakelijk of de eigen bezorgdienst vindt plaats van maandag  t/m vrijdag tijdens kantooruren. U ontvangt in dit geval geen track&trace code, maar wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor de levering. De bezorging kan afwijken met de tijd welke u heeft gekozen tijdens het bestelproces.

Wat te doen als de wijn "gekurkt" is?

Wijn kan een vieze smaak hebben als gevolg van besmetting met de TCA-bacterie. Dit wordt "gekurkte" wijn genoemd. De besmette wijn krijgt door de TCA-bacterie de geur van een muffe of vochtige kelder en smaakt daardoor slecht. De TCA-bacterie kan van buitenaf de fles binnendringen door een slechte kurk terwijl de wijn in opslag is. Als de kurk in het glas blijft drijven, betekent dat niet dat de wijn besmet is. Dit is meestal het gevolg van een te droge kurk of een slecht geopende fles. Dit heeft geen invloed op de smaak. Een beetje schimmel op de bovenkant van de kurk is ook niets om je zorgen over te maken.

Als u denkt dat de door u bestelde wijn "gekurkt" is, neem dan contact op met onze klantenservice en bewaar de geopende fles wijn. Wij laten de fles bij u ophalen en betalen u uiteraard de aankoopprijs van de wijn terug of sturen u een nieuwe fles. Het is belangrijk dat u de fles bewaart, zodat wij de wijn kunnen testen en de wijnmaker op de hoogte kunnen brengen als er iets mis is met de wijn, zodat hij de kwaliteit kan blijven bewaken.